Logo
Hétköznapi Hősök Ifjúsági Egyesület

Chaos League

Figyelem! Új ablakban nyissa meg. PDFNyomtatásE-mail

Írta: The

Számítógépes stratégia játék

  • Fejlesztő: Cyanide Studio
  • Kiadó: Digital Jesters
  • Platform: PC
  • Típus: Stratégia
  • Játékosok száma: 1-2
  • Életkor: 12+

A foci az egész világon nagy népszerűségnek örvend. Nem csoda, hogy minden évben rengeteg számítógépes variációját leshetjük meg eme témának. A Chaos League új színt hoz a sport szimulátorok körébe, hiszen nem a hagyományos futball szabályait követi, hanem a Vérfociét.

 

A név hallatán mondani sem kell, hogy ez jóval brutálisabb, mint amit eddig valaha is láttunk a sportjátékok körében. Az egészet még meg is fűszerezték némi szerepjáték elemmel, és fantasy környezetbe ültették.

Az azték "kosárlabdára" kísértetiesen hasonlító Chaos League célja egyértelmű: a labdát az ellenség gólvonalához kell juttatni. A szabályok egyszerűek - ahhoz, hogy ezt a feladatot véghezvigyük, mindent bevethetünk. Ha úgy tartja kedvünk, kezelésbe vehetjük az ellenfél játékosait, avagy egy könnyed varázslat segítségével múlt időbe tehetjük az akadályokat. A meccsek mellett azonban ránk hárul majd a harcosok menedzselése is, így minden adott, hogy létrehozzuk a Káosz Liga legütőképesebb csapatát. 10 faj egyedeiből állíthatjuk össze a 9 főt számláló csapatot, ráadásul rasszuk stratégiájukat és mentalitásukat is meghatározza.

A többjátékos mód segítségével pedig egy valódi bajnokságban is részt vehetünk. A Digital Jesters égisze alatt megjelenő program bájos látványvilággal büszkélkedhet.

Fent

Keresés

Véletlen kép a galériából

Vincenzo lánya
Image Detail Image Download
Fent