Logo
Hétköznapi Hősök Ifjúsági Egyesület

Hétköznapi felzárkóztatás

Figyelem! Új ablakban nyissa meg. PDFNyomtatásE-mail

Írta: Éberen Őrködő

A Hétköznapi Hősök Ifjúsági Egyesület 16 éve működteti ifjúsági klubját Dunaújvárosban, 2005 óta már egyesületi formában, 2006-tól pedig egy harcművészeti edzőtermet is fenntart (Heroes Gym). Az egyesület részt vesz a Római városrész szociális város-rehabilitációjában Hétköznapi felzárkóztatás című projektjével úgy, hogy három területen szervez programokat. A programok célcsoportja a Római városrészben élő vagy tanuló fiatalok.

Elsőként Bukásmegelőzés címen április-május hónapban, a záróvizsgákhoz igazodva tartanak korrepetálást kiscsoportos formában matematika, fizika és angol nyelv tantárgyakból középiskolásoknak. Emellett kommunikációt javító, valamint stressz oldó szituációs játékokat szervez az egyesület 15 héten keresztül az érdeklődő fiataloknak. Harmadikként pedig a munkaerőpiacra készítik fel a végzős középiskolásokat, ahol az elmélet mellett a már harmadik ikszet taposó egyesületi tagok gyakorlati ismereteiket is átadják.

A programok természetesen ingyenesek, hiszen a KDOP-3.1.1/D2-13-k2-2013-0003 számú, „A Római városrész szociális célú város-rehabilitációja” című projekt keretében valósulnak meg az Új Széchényi Terv támogatásával. A foglalkozások helyszíne a Rudas Közgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium lesz. Jelentkezni és információt kérni a Ez a cím védelemre kerül a spamrobotok ellen, engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse címen lehet Gajzágó Gergőnél.

Tehát bukásra állók, stresszelők, dolgozni akarók: hajrá!

Fent

Keresés

Véletlen kép a galériából

p_bob_breen
Image Detail Image Download
Fent