Logo
Hétköznapi Hősök Ifjúsági Egyesület

Kali

Figyelem! Új ablakban nyissa meg. PDFNyomtatásE-mail

Írta: Darabos Richárd

Az arnis, kali, eskrima elnevezések nem egy adott stílust jelölnek, hanem a Fülöp-szigeteken gyakorolt - főleg fegyveres - harcművészetek összefoglaló nevei.

 

CQC szeminárium VÁLTOZÁS!

Figyelem! Új ablakban nyissa meg. PDFNyomtatásE-mail

Írta: Darabos Richárd

Február 5-én 10-13 óráig CQC (Krav Maga alapú önvédelem) szeminárium az edzőteremben, azaz Dunaújváros, Esze T. u. 13/D. pincéjében. Szólj a barátaidnak is, hogy sokan legyünk!

Ezzel kapcsolatosan egy érdekes blog: hovane.blog.hu, amely a CQC-ről is ír. A blogban látható CQC szemináriumot az ESSC klub (www.eskrima.hu) szervezte, amely klub, hiteles forrásból származó CQC, eskrima technikákat használ, tanít és gyakorol. Sem a szemináriumnak sem az ESSC-nek, nincs, és soha nem is volt semmilyen köze a Szaszkó Olivér féle T.C.Q.C elnevezésű tanfolyamhoz - ahogy erre felhívta figyelmünket Sztyopa, a Hovane? blog szerkesztője, amit ezúton is köszönök.

   

VIII. Magyar Zsonglőr Találkozó

Figyelem! Új ablakban nyissa meg. PDFNyomtatásE-mail

Írta: Éberen Őrködő

Augusztus 28-án, azaz most szombaton városunk lesz a házigazdája egy nagyszabású és látványosnak ígérkező programnak, hazai és külföldi zsonglőrök világszínvonalú műsorokkal kápráztatják el a közönséget.

 

A Bushido 7 erénye (magyar)

Figyelem! Új ablakban nyissa meg. PDFNyomtatásE-mail

Írta: Gajzágó Éva

Európaiak először 1542-43 táján léptek partra Japánban. Történelmi léptékkel mérve viszonylag rövid ideig élvezhették a hely (azóta elhíresült) vendégszeretetét, mert 1638-ban Tokugava sógun a katolikus felkelők leverésével véget vet itt tartózkodásuknak, száműzve minden
katolikust és magát a vallást is betiltva. Ezzel kezdődik Japán XIX. század közepéig tartó elzárkózása a nyugati világ elől.

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Fent

Keresés

Véletlen kép a galériából

Ysabelle
Image Detail Image Download
Fent