Logo
Hétköznapi Hősök Ifjúsági Egyesület

Live Vampire Szegeden

Figyelem! Új ablakban nyissa meg. PDFNyomtatásE-mail

Írta: Éberen Őrködő

Ezen levelem útján szeretnélek meghívni a szerepjáték klub valamennyi érdeklődő tagját a 2009. február 21-én este Szegeden tartandó Live Vampire rendezvényünkre.

A játék azzal a céllal kerül megrendezésre, hogy egy nagyobb szabású alkalomra összehozza az ország különféle régióiban élő, rég nem látott játékostársakat, és lehetőséget teremtsen új érdeklődőknek is annak megismerésére, kipróbálására.

A rendezvény hátterét egy új szegedi herceg trónralépésének szükségessége adja, amely maga után vonja azt, hogy egy izgalmas, intrikákban, politikai harcokban, drámai jelenetekben, sőt, akár vérre menő konfliktusokban bővelkedő játékalkalomnak nézünk elébe.

Szervezőként igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy vendégeink várakozásai teljesüljenek, így többek között a kulcsszerepekre olyan elismert kollégákat szeretnénk megnyerni, akik játékukkal korábban is mindenki számára követendő példát mutattak.

Látogassatok el hozzánk 2009. február 21-én, töltsetek velünk egy rég nem látott izgalmas, fordulatos, színes estét és játékotokkal, alakításotokkal segítsétek elő Ti is, hogy a rendezvény valamennyi résztvevő számára emlékezetes maradjon.

Részletes információkért látogassátok meg a http://liveszeged.tar.hu címen fellelhető honlapunkat.

Várjuk visszajelzéseteket.

Üdvözlettel:

Kharon
Szegedi Szervező

Fent

Keresés

Véletlen kép a galériából

Vincenzo lánya
Image Detail Image Download
Fent