Logo
Hétköznapi Hősök Ifjúsági Egyesület

Hírek

[origo] Hírcentrum

[origo] Hírcentrum
[origo] Hírcentrum
 • Ma túl sok a Senki, a Bárki és az Akárki. És kevés a Valaki...
  Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 137. rész.

 • Könnyű ételek a forró nyárban - ezektől biztosan nem hízol el!
  A nagy nyári melegben nem igazán kívánjuk a nehezebb ételeket, hiszen azok ilyenkor megterhelik emésztőrendszerünket, így a legtöbben valami könnyű, hűsítő fogásra szavaznak. Mutatjuk is három kedvencünket!

 • Storcz a realitások talaján maradna
  Júliusban a brandenburgi felnőtt Európa-bajnokságon, illetve az ifjúsági és U23-as világbajnokságon is halmozta az érmeket a magyar kajak-kenu válogatott, ezért Storcz Botond vezetőedző úgy véli, hogy lehet és kell is nagyot álmodni a moszkvai világbajnokság előtt.

 • A rablásnál szerzett fegyver buktatta le
  Csaknem 100 millió forintot rabolt egy pénzszállító autóból 2005-ben a vád szerint egy férfi, akit az a nála hat évvel később megtalált fegyver buktatott le, amelyet a rabláskor vett el a pénzszállító vagyonőrétől. Vádat emelt ellene a Fővárosi Főügyészség.

 • 770 kilós háromkerekű autó Amerikából
Top

Keresés

Véletlen kép a galériából

Sigmar útja
Image Detail Image Download
Top